Финансиски услуги

Пакет производи и услуги за членовите на СОНК на Р.Македонија

Лица за контакт:

Дирекција за маркетинг на население –Централа

Горан Трпчевски 02/3250-988 , 070/361-694

Кристина Србова Марковска 02/3287-567, 070/404-601

Лариса Веселиновска 02/3240-869 , 070/214-211

Катерина Јованова 02/3250-965, 071/411-845

Марко Поповски 02/3240-824, 070/236-343

e-mail: NASELENIEMarketing@halkbank.mk
web: www.halkbank.mk

Халкбанк АД Скопје во моментов има 45 филијали во 20 градови во Р. Македонија, и тоа:

Скопје:

 • Централна филијала, 02/3287-589 ; 3287-533; 3240-822
 • Филијала Центар, 02/3285-211
 • Филијала Кисела Вода, 02/3285-383
 • Филијала Стара Чаршија, 02/3285-291
 • Филијала Чаир, 02/3285-261
 • Филијала Визбегово, 02/3285-271
 • Корпоративна филијала, 02/3240-846
 • Корпоративна филијала 2, 02/3285-646
 • Филијала Железничка, 02/3285-311
 • Филијала Аеродром, 02/3285-331
 • Филијала Лептокарија, 02/3285-341
 • Експозитура Александар Велики, 02/3285-417
 • Експозитура ТЦ Рамстор, 02/3285-420
 • Експозитура Поинт Ретаил Парк, 02/3285-607
 • Филијала Илинден, 02/3285-362
 • Филијала Ѓорче Петров, 02/3285-421
 • Филијала Автокоманда, 02/3285-451
 • Филијала Плоштад, 02/3285-411
 • Филијала Драчево, 02/3285-491
 • Филијала Буњаковец, 02/3285-601
 • Филијала Бутел, 02/3285-611
 • Филијала Сарај, 02/3285-651
 • Филијала Ченто, 02/3285-358
 • Филијала Влае , 02/3285-438
 • Филијала Тафталиџе, 02/3285-663

Останати градови:

 • Филијала Тетово, 02/3285-221
 • Филијала Тетово-2, 02/3285-621
 • Филијала Штип, 02/3285-352
 • Филијала Св. Николе, 02/3285-371
 • Филијала Гевгелија, 02/3285-321
 • Филијала Гостивар, 02/3285-281
 • Филијала Охрид, 02/3285-301
 • Филијала Битола, 02/3285-201
 • Филијала Кочани, 02/3285-441
 • Филијала Кавадарци, 02/3285-471
 • Филијала Кичево, 02/3285-461
 • Филијала Дебар, 02/3285-481
 • Филијала Струга, 02/3285-391
 • Филијала Ресен, 02/3285-632
 • Филијала Прилеп, 02/3285-251
 • Филијала Неготино, 02/3285-406
 • Филијала Велес, 02/3285-431
 • Филијала Куманово, 02/3285-241
 • Филијала Струмица, 02/3285-231
 • Филијала Радовиш, 02/3285-641