ПРЕДВИДЕНАТА ПАУЗА ЗА ОДМОР И ЗА ВОСПИТУВАЧИТЕ И НЕГОВАТЕЛИТЕ Е ВГРАДЕНО ВО ДНЕВНОТО РАБОТНО ВРЕМЕ

Објавено на: 02. 12. 2016
Прочитано: 756 пат(и).

ИзвестувањеСЛЕДНА СТАТИЈА

СОНК ДОМАЌИН НА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА

ПРЕТХОДНА СТАТИЈА

МИНИСТЕРОТ РЕМЕНСКИ ГИ ВРАТИ ЗАКОНСКИТЕ И ОДРЕДБИТЕ ОД КОЛЕКТИВНИОТ ДОГОВОР ЗА РАБОТНОТО ВРЕМЕ ВО ГРАДИНКИТЕ