НЕКА ДУХОТ НА НОВАТА 2021 ГОДИНА ВИ ГИ ИСПОЛНИ СРЦАТА СО СПОКОЈСТВО И МИР, А НОВОГОДИШНАТА СВЕТЛИНА ВИ ГО ОСВЕТЛИ ПАТОТ КОН СРЕЌАТА И УСПЕХОТ НА СЕКОЕ ПОЛЕ

image_pdfimage_print