РАКОВОДСТВОТО НА СОНК ОСТВАРИ РАБОТНА СРЕДБА СО МИНИСТЕРОТ ЗА КУЛТУРА

image_pdfimage_print

По барање на раководството на СОНК, се оствари работна средба во Министерството за култура