ОФИЦИЈАЛИЗИРАЊЕ НА ДЕЦЕНИСКАТА СОРАБОТКА

image_pdfimage_print

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ СОНК И СИНДИКАТОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ОД РЕПУБЛИКА АЛБАНИЈА – SPASH