СИЛНО ПОТВРДЕНО ПРИЈАТЕЛСТВОТО ПОМЕЃУ СИНДИКАТОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА СЛОВЕНИЈА И НАШИОТ СИНДИКАТ

image_pdfimage_print

Членовите на Главниот одбор на Синдикатот за образование на Словенија престојуваа во посета на Р.Македонија