Среќен Светски ден на учителите – Нека вашата креативност и посветеност продолжат да инспирираат

Your paragraph text - 1
image_pdfimage_print

„Ако треба да поставите некого на пиедестал, 

поставете ги учителите.

Тие се херои на општеството.“

– Guy Kawasaki –