САМОСТОЈНИОТ СИНДИКАТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ , НАУКА И КУЛТУРА - СОНК НА СИТЕ УЧЕНИЦИ И ПРОСВЕТНИ РАБОТНИЦИ ИМ ПОСАКУВА СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА

РЕГУЛАТИВА

Химна на СОНК
Текст