ОДДРЖАНА ОСМАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА СОНК

image_pdfimage_print

ЕДНОГЛАСНО ПОДДРЖАНА ИНИЦИЈАТИВАТА НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА КСС