ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА ПРИСУСТВО НА СЕДНИЦАТА НА СОВЕТОТ НА СОНК

image_pdfimage_print

ДО МИНИСТЕРОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА, АБДИЛАЌИМ АДЕМИ