ПОТПИШАНИ МЕМОРАНДУМИ ЗА СОРАБОТКА

image_pdfimage_print

ПОВЕЌЕГОДИШНИТЕ ПРЕДЛОЗИ И ЗАЛОЖБИ НА СОНК, КОНЕЧНО СЕ РЕАЛИЗИРААТ