Продолжува одржувањето на едукативните семинари во регионалните одбори на СОНК

image_pdfimage_print

НЕПОДЕЛЕНО Е МИСЛЕЊЕТО ЗА ГОЛЕМАТА КОРИСТ ОД СЕМИНАРИТЕ