СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА СОНК

image_pdfimage_print

ЈАКИМ НЕДЕЛКОВ ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОНК