СОНК ДОДЕЛИ ПАРИЧНА ПОМОШ ЗА НАСТРАДАНИИТЕ ОД ПОПЛАВАТА

image_pdfimage_print

Вклучувајќи се во акцијата за солидарност со настраданите семејства, СОНК уплати паричен износ…