СОЦИЈАЛЕН ДИЈАЛОГ ПОМЕЃУ СОНК И ЕДИНИЦИТЕ НА ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА

image_pdfimage_print

ОДРЖАНА ПРВАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА СОНК