СОВЕТОТ НА СОНК ЕДНОГЛАСЕН: ТРПЕНИЕТО И КОРЕКТНОСТА НЕ СЕ БЕСКОНЕЧНИ

image_pdfimage_print

СОВЕТОТ НА СОНК ВО ПРОШИРЕН СОСТАВ ГИ УСВОИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА РАСПИШУВАЊЕ НА РЕДОВНИ ИЗБОРИ